2022! Konečne! To bol rok!

covid 2022Začiatkom roka to tak možno ešte nevyzeralo, ale od mája sme išli eventovo na 120% a vy spolu s nami!

Len pred letom sme v priebehu júna zorganizovali osem jedno- a viacdňových eventov, pripravili letné či septembrové akcie a “lietali” z eventu na event. Konečne sme stihli obľúbené Dni detí, vybrali sme sa s vami na teambuildingy, ktoré vám chýbali dva roky, športovali sme, žúrovali sme, boli sme na konferenciách, zájazdoch v zahraničí, pripravili sme viacero interných malých ale aj superveľkých akcií… Proste bolo to tak, ako sme boli vždy zvyknutí. S jediným rozdielom. V násobne vyššom tempe 🙂

Potvrdilo sa, že zdravá firma vydrží aj krízu a preto, keď bolo možné organizovať firemné akcie, my sme boli pripravení, nehľadali sme niekoľko týždňov nových ľudí, neprosili sme klientov o zálohové faktúry… Proste pracovali sme tak, ako má eventová agentúra s históriou pracovať a od prvého momentu sme boli pri našich klientoch, ktorí sa na nás mohli spoľahnúť. Napriek tomu, že svet zasiahli geopolitické zmeny, mnoho našich klientov sa s výhľadom na ekonomiku muselo reorganizovať a zmeniť svoj biznisový model, stále bol priestor na stretnutia v práci i mimo nej.

Sme vám nesmierne vďační, že sme spoločne prešli aj týmito turbulentnými časmi a veríme, že rovnako ako sme to písali v minulých rokoch, teraz  už naozaj bude ten nasledujúci taký, ako si to všetci pamätáme.

Ďakujeme vám!